Support forums : You can see the bug

restore defaults on plugins with type = textarea

A red message that stops the whole page from loading; a full page, but a message that looks like it came from the server; a red box with red text that we made: All of these are bugs you can see, so report them here. kthxbai :)

Moderator: Dracones

Forum rules
Can you copy/paste the error message, or do a screenshot that shows what is wrong? If not maybe you've got a "you can sense it" bug.

restore defaults on plugins with type = textarea

Postby EdB » Sun Apr 29, 2012 2:29 pm

Throws warnings :(

On my WAMP I am running PHPv5.3.10 and something about the config is showing warnings with a breadcrumb type of trail showing what threw the warning. When I click "Restore defaults" on any plugin that has a plugin setting using 'type' => 'textarea' I get a warning thrown for every setting.

( ! ) Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, string given in D:\wamp\www\QP5\qp_inc\settings\model\_abstractsettings.class.php on line 493
Call Stack
# Time Memory Function Location
1 0.0006 423088 {main}( ) ..\admin.php:0
2 0.0997 7015512 require( 'D:\wamp\www\QP5\qp_inc\plugins\plugins.ctrl.php' ) ..\admin.php:193
3 0.1625 11158160 AbstractSettings->restore_defaults( ) ..\plugins.ctrl.php:597
4 0.1625 11162064 AbstractSettings->delete_array( ) ..\_abstractsettings.class.php:507
5 0.1629 11164320 call_user_func_array ( ) ..\_abstractsettings.class.php:493


Gonna post this and check actual QP instead of QP5, but I can't imagine where a diff might exist that would cause it to not be in real QP...
EdB
Dracone
User avatar
 
Posts: 2072
Joined: Sun Nov 22, 2009 7:20 am
Location: Maricopa Arizona

Re: restore defaults on plugins with type = textarea

Postby EdB » Sun Apr 29, 2012 2:32 pm

Yup. Same thing with slightly different line numbers using QP "tip", which would be the same as the nightly snapshot or the current state of affairs via LP

( ! ) Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, string given in D:\wamp\www\qp_tip\qp_inc\settings\model\_abstractsettings.class.php on line 545
Call Stack
# Time Memory Function Location
1 0.0006 423136 {main}( ) ..\admin.php:0
2 0.0892 6396040 require( 'D:\wamp\www\qp_tip\qp_inc\plugins\plugins.ctrl.php' ) ..\admin.php:220
3 0.1540 11220592 AbstractSettings->restore_defaults( ) ..\plugins.ctrl.php:733
4 0.1540 11224496 AbstractSettings->delete_array( ) ..\_abstractsettings.class.php:560
5 0.1540 11226752 call_user_func_array ( ) ..\_abstractsettings.class.php:545
EdB
Dracone
User avatar
 
Posts: 2072
Joined: Sun Nov 22, 2009 7:20 am
Location: Maricopa Arizona

Re: restore defaults on plugins with type = textarea

Postby leeturner » Fri Jun 29, 2012 11:24 am

I'll add this to some list somewhere so I remember to look at it once I get the chance. Good spot

L
leeturner
Dracone
User avatar
 
Posts: 730
Joined: Fri Dec 11, 2009 11:55 am
Location: Brighton, UK

Re: restore defaults on plugins with type = textarea

Postby leeturner » Mon Jul 23, 2012 10:26 am

Ed, did you sort this one out in QP5 ?

Just wondering if there was a solution that I can copy ;)

L
leeturner
Dracone
User avatar
 
Posts: 730
Joined: Fri Dec 11, 2009 11:55 am
Location: Brighton, UK

Re: restore defaults on plugins with type = textarea

Postby EdB » Mon Jul 23, 2012 12:54 pm

nope. never came back to it cuz I didn't bump into it again
EdB
Dracone
User avatar
 
Posts: 2072
Joined: Sun Nov 22, 2009 7:20 am
Location: Maricopa Arizona


Return to You can see the bug

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron